Si hva du mener om artiklene våre

Si hva du mener om artiklene våre

Det har alltid vært et viktig prinsipp for nettsidene i Tek.no-nettet at det skal være fritt frem for å kommentere og kritisere artiklene våre.

Dette fordi vi mener at gode tilbakemeldinger hjelper oss å belyse ting fra flere sider og gir saken nytt liv. Ikke minst sørger det kritiske blikket til leserene for at vi i redaksjonen holder oss skjerpet, og får luket ut eventuelle feil så raskt som mulig.

Med andre ord: Jo flere kommentarer vi får, jo bedre!

Dessverre har det vært litt tungvint å komme med kommentarer til nå, siden du først må gå inn i forumet for å skrive en ny post. Nå har vi derfor gjort det mulig å skrive kommentarer rett fra artikkelsiden i stedet. Bare bla deg ned på bunnen av denne siden, så ligger den nye kommentarboksen klar til å prøves ut!

NB: Du må være logget inn for å skrive kommentarer. Om du ikke har registrert deg som medlem ennå, anbefaler vi at du gjør det nå. Det tar bare noen sekunder, og er selvfølgelig helt gratis.

Som medlem får du poste i forumet og kan kommentere artikler. Medlemskap er også påkrevd for å selge ting i bruktmarkedet og for å lage handlekurv i prisguiden.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen