Si hei sann til HTC Mondrian

Det lekket nylig en utgave av Windows Phone 7. I løpet av kort tid har programvaren blitt gjennomsøkt etter nyheter, og det har tilsynelatende kommet en del detaljer om en ny råtass fra HTC ut av det hele.

Telefonen heter HTC Mondrian og det har dukket opp både maskinvarespesifikasjoner og noe som muligens er et bilde av telefonen. Bildet har dukket opp i en 100 megabyte stor fil ved navn "oemavatar.cab", men det er uvisst om det dreier seg om råtassen, eller kun en grunnleggende design for kommende Windows-telefoner.

På spesifikasjonssiden skal folkene på forumet til xda-developers blant annet ha funnet ut at telefonen vil få en Snapdragon-prosessor fra Qualcomm på hele 1,3 GHz.

For øvrig skal telefonen kunne skilte med 4,3 tommer stor skjerm på 480 x 800 piksler. Skjermen er av merket Optrex. Foruten dette skal telefonen ha 3G-støtte og digitalt kompass. Så langt ser det ikke ut til at telefonen vil ha noe fysisk tastatur.

Dette er foreløpig relativt løse rykter, all den stund ingenting er bekreftet fra offisielt hold ennå. Det graves videre i filene, og mer informasjon kan dukke opp underveis.

Les også testene av disse råtassene:
HTC Desire
Google Nexus One
Sony Ericsson X10

(Kilder: xda-developers.com via engadget.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen