Si hello til Moto X

Dette er den første Motorola-mobilen som i sin helhet er laget etter Google kjøpte Motorola.

Motorola har invitert til mobillansering 1. august i New York. Telefonen som skal lanseres heter Moto X, og er den første telefonen som i sin helhet er utviklet etter Google kjøpte opp Motorola. Nå har det dukket opp både pressebilder og spesifikasjoner.

I to farger

Bildene som har dukket opp avslører at telefonen kommer i både sort og hvit farge. Det er TheUnlockr som har lekket bildene av en hvit Moto X på Twitter, og som også sto for lekkasjen av de første pressebildene tidligere.

I svart utførelse.
I svart utførelse.

Ifølge Android Police har telefonen blitt utstyrt med en Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960DT med to kjerner på 1,7 GHz og 2 GB hurtigminne. Grafikkbrikken er en Adreno 320. Telefonen er ikke ment å være en toppmodell, men plassere seg i en noe lavere prisklasse.

Skjermen skal være 4,7 tommer stor diagonalt, og oppløsningen er oppgitt til 1280 x 720 piksler. Av 16 gigabytes med innebygget minne skal 12 av dem være tilgjengelig for brukeren. Batteriet skal være 2200 mAh, og er fastmontert slik at det ikke kan byttes ut på en enkel måte.

I hvit utførelse.
I hvit utførelse.

Med Google bak spakene er det kanskje ingen overraskelse at telefonen har fått Googles eget operativsystem Android i den nyeste versjonen (4.2.2).

Produseres i USA

Moto X vil produseres i USA, som den første telefonen på lang tid. Dette betyr at konkurrenter ikke kan søke om importeringsstopp på telefonen hvis den bryter med deres patenter.

(Kilder: cellular-news.com, theunlockr.com, androidpolice.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen