Shyamalan med ny Unbreakable

Mange hevder at karrieren til Shyamalan har gått jevnt nedover siden regidebuten med "Den sjette sansen" i 1999. Hans seneste film, "The Happening", fikk blandede kritiker, men de fleste er allikevel enige om at Shyamalan langt ifra er på noen karrieremessig topp. Nå ønsker regissøren å vende tilbake til gamle storheter og vurderer nå en oppfølger til sin "superhelt"-film "Unbreakable", melder Scifi.com.

"Unbreakable" er en noe annerledes superhelt-film.

Følte seg såret

- Jeg er en merkelig skapning, fortalte Shyamalan under en pressekonferanse forrige uke. - Da "Unbreakable" kom var jeg veldig engasjert. Da kritikerne ikke var samstemte, og enkelte syntes at filmen ikke var så god, var det en skuffelse og jeg ble litt såret, kunne regissøren fortelle.

Planen var alltid å lage en oppfølger, men etter den blandende mottakelsen var ikke Shyamalan like ivrig etter å begynne å arbeide:

- Jeg følte meg såret og jeg klarte ikke å sette meg ned for å skrive. Men etter som årene har gått har mange kommet bort til meg og fortalt at "Unbreakable" er deres favorittfilm.

Derfor virker Shyamalan nå altså ivrig etter å sette igang med arbeidet på den nye filmen:

- Det er bisart, men jeg har virkelig lyst til å sette meg ned for å skrive filmen nå. Men jeg har lyst til å gjøre det av de riktige grunnene. Det må bli en historie som er organisk og som uttrykker hvem jeg er. Jeg må forsøke å komme tilbake til den sinnstilstanden jeg hadde i 1999 da jeg skrev den første filmen. Men kjenner jeg meg rett kommer den riktige ideen så snart jeg gir det opp. Jeg må nok gå i terapi for å finne det ut, avsluttet Shyamalan.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen