Shuttle vokser, starter nettbutikk


Shuttle takker Intel for stort salg

Siden Shuttle så godt som fant opp mini-PC-sjangeren, og fortsatt er den største produsenten i markedet, fungerer de også som et slags barometer for hele mini-pc-segmentets vekst - som ser ut til å peke rett oppover for tiden.

Shuttle solgte 47 prosent flere XPC-er i første halvår i år enn i den samme perioden i fjor, som innebærer at 320 000 XPC-er har fått nye eiere siden 1. januar. Mini-PC-pioneren regner derimot med at enda flere vil kjøpe en XPC i årets neste seks måneder, og har budsjettert med et salg på 700 000 modeller for hele året.

I forbindelse med annonseringen av kvartalstallene sine, sier Shuttle også for første gang at de har planer om å starte opp med å selge ferdigkonfigurerte Shuttle-bokser under "Shuttle XPC System Solutions"-banneret også i Europa. USA har hatt glede av konfigurerbare og ferdiglagde Shuttle XPC Systems siden forsommeren, og mye tyder dermed på at dette har vært en suksess.

- Til å begynne med vil vi tilby fullstendig konfigurerte Shuttle XPC-er for hjemmet, bedriften, mediasenteret og spilleren, sier Bastian Fröhlig, PR-sjefen i Shuttle Computer Handels GmbH.

Takket være Intels nye plattform, har Shuttle stor tro på vegne av mini-pc-markedet. Ikke bare fører nye plattformer til at mange velger å oppgradere, men den tette intergreringen av komponenter på Intels nye brikkesett gjør det spesielt enkelt å bruke dem i bittesmå konfigurasjoner.

(Kilde: Shuttle)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen