Shuttle med Conroe-barebone

I går skrev vi om lanseringen av SK22G2, en rimelig SFF-PC for AM2-sokkelen. Men Shuttle slapp også XPC Barebone SD37P2 beregnet for Intel-prosessorer. Sistnevnte faller havner i et litt dyrere prisleie, men spesifikasjonene er også deretter.

SD37P2 er basert på 975X Express-chipsettet fra Intel, som støtter FSB på både 800 og 1066 MHz og har plass til fire RAM-moduler på opptil 8 GB til sammen. Maskinen har to PCI-Express-plasser for ATI Crossfire-oppsett, og det skal være plass til hele tre harddisker.

I front har kabinettet tilkoblingsmuligheter for USB, firewire, mikrofon og hodetelefoner. Til sammen har maskinen 8 utvendige USB-kontakter.

Målene på det svarte aluminiumskabinettet er 22 x 21 x 32,5 (BxHxD), og vekten er på 4,5 kilo. Strømforsyningen er en SilentX 400 Watt mini PSU, noe som har nok muskler til å drive en kjapp dobbeltkjerne-CPU med et moderne grafikk-kort.

Shuttle skriver at SD37P2 vil kunne bli den kjappeste SFF-PC-en ved lansering, noe de antakelig har rett i. SD37P2 kommer i løpet av tredje kvartal, og vil være priset rundt 3300,- uten mva.

Kilde: Shuttle

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen