Shuttle blir "Prescott ready"


Sett på Computex: Shuttles 3. generasjons kabinett?
(Bilde: VR-Zone)

Shuttle - som mer eller mindre fant opp mini-PC-en - har etter sigende slitt mye med å få mini-PC-ene sine til å håndtere varmen fra Intels "Prescott"-prosessor. Men nå er de klare med nye strømforsyninger for å levere nok kraft, som også har en hyggelig bieffekt i og med at de er mindre støyende.

- Bortsett fra Prescott-støtten, har vi også gitt ekstra oppmerksomhet til støynivået, sier Bastian Fröhlig, som er Euro-sjefen for Shuttle; så vi har oppgradert en rekke av XPC-ene våre med den nye 250 Watts Silent-X sttrømforsyningen.

Prescott-klare Shuttle-bokser

Mini-PC-ene over er ikke de samme som finnes i butikkene i dag, ettersom de har en ny strømforsyning. Alle på listen er derimot nå klassifisert fra Shuttle sin side til å tåle prescott-prosessorer med klokkefrekvenser på opp til 3,4 GHz.

Shuttle legger samtidig til at SN85G4V2 for Athlon 64 også blir oppgradert med de nye strømforsyningene, som fortsatt kan være litt i det minste laget for GeForce 6800-kort.

Fra gulvet på Computex meldes det om at disse X-PCene er så godt som lydløse - uten at vi vet hva slags hastighet eller last prosessoren ligger på i Shuttles demo-maskiner.

Videre sier Shuttle at det kommer en rekke nye kabinetter og antakelig også konfigurasjoner mot slutten av måneden. For vår del tipper vi (uten å risikere alt for mye) at det kommer nye kabinetter for Intel 9xx-plattformen såvel som for AMD sokkel 939. Kanskje også BTX?

(Kilder: Shuttle, VR-Zone)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen