TEST: Shure SRH940

Test Shure SRH940

Ren musikkglede

Shures nye toppmodell gir deg valuta for pengene.

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Vri klokkene til siden og pakk de ned i etuiet som følger med.
Vri klokkene til siden og pakk de ned i etuiet som følger med.

I esken

Begge klokkene på SRH940 kan vendes 90 grader til den ene siden, og pakkes ned i det store oppbevaringsetuiet som følger med. I dette etuiet er det også en egen oppbevaringslomme, så du kan holde styr på overgangen fra 3,5 millimeter jack til 6,3 millimeter jack. Denne overgangen skrues fast og sitter derfor godt.

To typer kabel følger med.
To typer kabel følger med.

Du får med to sett kabler til SRH940. Den ene kabelen er helt enkel med festeplugg til klokkene i den ene enden og 3,5 millimeter jack i den andre. Denne passer godt når du er på farten og skal ha mesteparten av ledningen kveilet sammen i for eksempel lomma. Den andre kabelen er i utgangspunktet kortere, fordi den er kveilet sammen i spiralform, men blir lengre når du strekker den ut. Denne egner seg best hjemme, og blir fort litt kronglete å ha i lomma. Spiralene har dessuten en egen evne til å vikle seg sammen.

Lydkvalitet

Shures SRH940 har gitt oss mange timer med ren musikknytelse. Klokkene gjengir lyd på lik linje med selskapets ørepropper, lyden helt klinisk, med et lydbildet som avslører alt. Bassen er kjapp og presis, men overdøver ikke mellomtone eller diskant, som på sin side er så krisp og detaljrik at musikken blir en ren nytelse ned til minste detalj. Dog vil nok noen savne litt mer dypbass.

Hodetelefonene byr på et lydbilde med stor luftighet, som gjør at du kan sitte time etter time uten å bli lei. Det hjelper også en god del at klokkene er lette og ikke klemmer, selv etter flere timer i bruk

SRH940 er litt tungdrevne, men det fungerer helt greit å bruke de på mobiltelefoner og MP3-spillere. Dog blir maksvolumet relativt lavt når du bruker klokkene på disse type spillere.

Skal du bruke klokkene mot PC kan du også her brukes direkte på maskinen, men vi anbefaler deg å bruke en forsterker. Da får du det beste resultatet.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen