Beste salgsteam på NM for Studentbedrifter. (Bilde: Torunn Bråna/Ungt Entreprenørskap)

Shell støtter unge gründere

Ungt entreprenørskap ble valgt til nasjonal samarbeidspartner med Norske Shell i forbindelse 100-årsdagen deres.

Det var de ansatte i Norske Shell som valgte Ungt Entreprenørskap da de skulle stemme over hvilken organisasjon de ville samarbeide med.

Ungt Entreprenørskap jobber for å utvikle barn og ungdoms kreativitet, skaperglede og selvtillit. Det gjør de blant annet ved å knytte bånd mellom næringsliv, skoler og utdanninger, slik at de unge lærer hvordan næringslivet fungerer og får et innblikk i hva som venter dem når de skal ut og jobbe.

– At de Shell-ansatte ønsker å engasjere seg er det beste utgangspunktet for et godt samarbeid, siden de er topp motiverte for å dele sin kompetanse og erfaring med de unge. Elevene trenger det, og skolene ønsker det. Dette sier Kristin Willoch Haugen, fungerende administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap Norge.

Norske Shell vil gjerne bidra til at unge får inspirasjon og utfordringer, sier administrerende direkør  Tor Arnesen.
Norske Shell vil gjerne bidra til at unge får inspirasjon og utfordringer, sier administrerende direkør Tor Arnesen.

Gründercamp og jobbskygging

Samarbeidet betyr blant annet at de ansatte få anledning til være med å engasjere seg i Ungt Entreprenørskaps aktiviteter rettet mot skolen, både grunnskole og høyere utdanning. Der Shell har kontorer – Rogaland, Oslo og Møre og Romsdal, vil de ansatte også fungere som jurymedlemmer på fylkesmesser. De vil være med som veiledere på Gründercamp og ha med seg elever på arbeidsplassen sin. Denne såkalte jobbskyggingen går ut på at en elev er med en ansatt gjennom hele dagen og ser hva arbeidet går ut på. På NM for Ungdomsbedrifter vil Shell juryere og dele ut Shellprisen for beste innovative produkt.

– I vårt selskap vet vi at teknologi og innovasjon er viktige bidragsytere for å løse fremtidens energiutfordringer. Gjennom Ungt Entreprenørskap får unge erfaring med nytenking og kreativitet – og de får trening i å ta initiativ og å samarbeide med andre. Dette ønsker vi å bidra til, og jeg tror vi vil få både inspirasjon og utfordringer i møte med de unge, sier Tor Arnesen, administrerende direktør i Norske Shell.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen