Sharp lanserer ultraportabel med Efficeon prosessor i USA

Funksjonaliteten på maskinen er bevart relativt godt må vi si. Maskinen leveres med 512MB DDR SDRAM, et spor for PC-kort av Type I/II, to USB 2.0 porter, VGA utgang og kontakt for portreplikator. Harddisken på Sharp Actius MM20 er på 20GB. Den nye modellen fra Sharp leveres med integrert WLAN (selvfølgelig). Det er standarden 801.11b/g som har fått Sharps velsignelse. Vi kan ikke se støtte for Bluetooth, ganske dårlig. Vanlig 10/100Mbit LAN kontakt finnes også på maskinen. Den japanske produsenten har også klart å presse 1024x768 på den 10,4” store skjermen. Støtte for optiske drev er en ekstern opsjon.

Sharp oppgir en batterilevetid på nærmere 3 timer eller 9 timer med et ekstra høy kapasitetsbatteri. En verdig konkurrent til blant annet IBMs Thinkpad X40 med andre ord.

Maskinen kommer desverre ikke til Norge. Men informasjon som vi har sett tyder på at en produsent kommer til å lansere en Tablet PC med Transmetas nye Efficeon prosessor. Lyst til å lese mer om Efficeon? Les vår større artikkel om Efficeon. Sjekk lenken nedenfor.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen