Test

Sharp BD-HP20S

Testresultater

Positive ting Godt møte mellom kvalitet og pris.
Negative ting Ekskluderer for mange filformater.0

Testresultater

Positive ting Godt møte mellom kvalitet og pris.
Negative ting Ekskluderer for mange filformater.0
Billig moro
Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har vært noen stor fan av Sharp sine produkter helt siden stereoanlegget jeg fikk til konfirmasjonen, HP20S har imidlertid fått meg til å se selskapet med helt nye øyne. Her har de funnet en god kombinasjon mellom design, brukervennlighet og kvalitet. For de med plassproblemer så er nok dette også den slankeste spilleren på markedet.

Lynrask
Etter å ha sett et uttall filmer i to uker på fem forskjellige spillere, kommer Sharps spiller som sendt fra oven. En Quick Start-funksjon gjør at det kun tar sekunder fra du setter i en plate, til du kan se film eller høre på musikk. Det er utvilsomt den raskeste spilleren som finnes, og hvis du er av den utålmodige sorten, vil du glede deg stort over denne funksjonaliteten. Menyene er ikke blant de vakreste i verden, men det er enkle og greie å forholde seg til, og lar deg stille inn det du vil.

Det er de færreste som har støtte for HDMI 1.3 på lyd, men HP20S har likevel støtte for denne standarden. Det kommer også til å bli en vridning i audiomarkedet med støtte for 1.3, så selv om man ikke kan benytte seg av dette fra dag en, så er det en nyttig funksjon.

Bildekvaliteten på HP20S er upåklagelig, og for prisen man må betale er kontraster og skarphet meget bra. Fargegjengivelsen er bra, selv om vi merket at vi måtte justere fargenivåene på vår test-TV for å få optimalt resultat. Det eneste problemet med spilleren er mangelen på støtte for populære filformater som MP3, WMA, JPEG og DivX, noe som nok gjør spilleren totalt uinteressant for mange. Hvorfor Sharp har valgt å utelate dette er et mysterium, men det kan selvsagt ha noe med spillerens meget gunstige prispunkt å gjøre.

Perfekt start
Hvis du er på jakt etter en bra spiller for å utforske Blu-ray-formatet er Sharps modell ypperlig. Du får mye kvalitet for lite penger, så dette er den perfekte inngangsporten. Er du lydfrik vil du sikkert savne støtte for DTS HD, men for den jevne bruker tilfredsstiller HP20S de fleste krav.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen