En TV som er over to meter bred dominerer nok enhver stue.
Teknofil
En TV som er over to meter bred dominerer nok enhver stue. (Bilde: Sharp)

Sharp slipper 90-tommers LED-TV

Blir Europas største TV i salg.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Sharp er ikke ukjente med store størrelser. I fjor testet vi daværende største TV på 80 tommer, og nå har de laget et enda større beist. Bak det kryptiske produktnavnet LC-L90LE757 LED TV gjemmer det seg nemlig en TV som strekker seg 90 tommer i diagonalen. 

Bare 1080p

Dette er den største TV-en en vanlig forbruker kan kjøpe i Europa. Den enorme 3D-TV-en er over 1,2 meter i høyden og 2 meter bred, og skryter på seg ting som en oppdateringsfrekvens på 200 Hz og en rekke smart-TV-funksjoner. Dessverre støtter ikke panelet en oppløsning høyere enn 1080p, noe som antageligvis kan begynne å bli ganske kornete på en så stor flate som dette.

Den enorme størrelsen gjør at TV-en ikke er av det letteste slaget. Den veier hele 64 kilogram, men skal likevel være mulig å henge på veggen med de riktige type festene. 

Ikke akkurat billig

90-tommeren er tilgjengelig i utvalgte europeiske butikker til en pris på rundt 12 000 britiske pund, skriver Pocket Lint. Direkte oversatt til norske kroner blir det nesten 110 000 kroner. Du må imidlertid regne med å betale både frakt og ekstra moms for dette beistet hvis du vil ha den inn i stua di. 

(Kilde: Pocket Lint)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen