Sharknado 2 byr på en unik filmopplevelse i stua
Teknofil
(Bilde: YouTube)

Sharknado 2 byr på en unik filmopplevelse i stua

Om ikke selve filmen, så i hvert fall spesialeffektene fra Philips.

TV-filmen Sharknado – originalen – som kom på kanalen Syfy (tidligere Sci Fi Channel) i fjor, satte seerrekorder og ble etter sigende svært populær på sosiale medier. Derimot har filmen bare en score på 3,3 av 10 hos IMDb.com.

Nå kommer snart oppfølgeren, «Sharknado 2: The second one» på TV i USA, og i den anledning har filmskaperne noe kult på gang sammen med Philips. Det melder Mashable.

Lys-effekter i stua

Du kjenner kanskje til lyspæreserien deres Hue fra før? Disse smart-lyspærene gjengir massevis av farger, og normalt styrer du lysene via mobiltelefonen din. På den måten kan du raskt sette stemningen i stua eller rundt middagsbordet.

 Skaperne av Sharknado 2 har i samarbeid med Philips laget et «lysspor» til filmen, som kan få Hue-lyspærene til å skifte farge for hver scene. Hele lyssporet skal være koreografert, slik at du får en helt unik opplevelse. Mashable, som har fått se en demo av filmen, skriver for eksempel at lyspærene blinker i takt med lynnedslagene i den ene scenen.

 For å til effekten må du selvsagt ha Hue-lyspærer fra Phillips, og i tillegg bruke synkroniserings-appen til SyFy. Her ser du hva konseptet går ut på:

 

Snart kan det komme billige smartlyspærer:
Koster bare en brøkdel av Philips Hue-pærene »

(Kilde: MashableIMDb.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen