Sexy lansering av sexy mobiltelefon

(Mallorca/Mobilen.no): Med middelhavet som bakteppe står en ung kvinnelig akrobat på kanten av det som kan minne om en stor gullfiskbolle. Sekunder senere slår hun en baklengs salto og stuper ned i bollen. Iført en svært gjennomsiktig drakt turner trekker hun seg opp av vannet, stryker seg over brystene og fortsetter sine akrobatiske øvelser. Etter noen minutter med erotisk akrobatkunst får hun en SL91 i hendene. Hun bærer den ned en fiolett løper, mens journalister fra 16 land knipser bilder av … telefonen?

Vi har vært så mange år i denne bransjen at det skal en del til før vi lar oss imponere. Men etter å ha fått prøve SL91 er det ikke til å komme unna; dette er et stykke mobiltelefon som kombinerer estetikk og teknologi på en måte som snakker til følelsene våre. Eller for å si det enkelt: en ”må ha” –mobiltelefon.

Mobiltelefonen blir flaggskipet til BenQ-Siemens, som også viste et par enklere modeller under presseseansen på Mallorca i dag.

SL91
Funksjonsmessig er SL91 helt på topp, med UMTS, 3,2 MP kamera og en usedvanlig klar fargeskjerm. Men det er når dette kombineres med en lekker design at magien oppstår.

SL91 leveres med en holder som også fungerer som dockingstasjon for tilkobling til PC. Denne ladestasjonen ser vi gjerne at flere kopierer. Ikke bare er den praktisk, den bidrar også til å underbygge inntrykket av at dette er en mobiltelefon utenom det vanlige.

Når teknologi møter følelser på denne måten kaller Clement J. Joos i BenQ Siemens det for Yin og Yang. Avansert teknologi kombinert med en design som skal gi følelsen av noe organisk. Myke og runde kurver, kombinert med solide materialer.

Vi fikk gleden av å prøve mobiltelefonen. Vår erfaring er at de utvendige trykkfølsomme tastene er litt harde å betjene, noe BenQ Siemens bedyrer at vil bli endret på den endelige modellen. Ellers likte vi telefonen svært godt. Den var enkel å ta bilder med, og har de fleste funksjonene vi ønsker på en mobil. Riktig nok savner vi EDGE, men når en mobil er så lekker som SL91 kunne den ha sluppet unna med større synder enn dette. 

Entry
De øvrige nyhetene fra BenQ-Siemens er det som på mobilspråket kalles entry-modeller. Det betyr at de er enklere spesifisert, og at de skal selges til moderate priser. Modellene er begge såkalt monoblokk (ingen åpningsmekanismer). Den ene heter E81 og har 3G, mens den andre heter E71 og er en ganske alminnelig mobiltelefon.

Alle de nye mobiltelefonene skal være i butikk før jul. Du kan se flere bilder under artikkelen.Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen