Sexleketøy hisser opp Apple

Apple liker ikke forpakningen på iGasm. (Bilde: Product Reviews)
Apple liker ikke forpakningen på iGasm. (Bilde: Product Reviews)

Verdens største selger av musikkspillere, Apple, har altså latt seg hisse opp av et sexleketøy. Men r ødmen skyldes riktignok mer harme enn glede over leketøyet som Ann Summers står bak.

I tillegg til at Ann Summers åpenbart har latt seg inspirere da selskapet døpte leketøyet, har de også hentet inspirasjon fra Apples egne kampanjer til reklameplakatene sne.

På forpakningen til iGasm er det nemlig en liknende siluett av en kvinne med de karakteriske hvite iPod-ledningene. Bildet har dog noen få forskjeller, som at ledningen ender opp en helt annen plass enn Apple nok hadde sett for seg.

Skulle du behøve en ekstra forklaring, er iGasm altså en vibrator som du kan koble til en bærbar musikkspiller, og som deretter vibrerer i takt med musikken.

Nå har Apple satt et kobbel advokater på saken, skriver News of the world. Men sexleketøybutikkene som forhandler Ann Summers-produkter nekter å fjerne iGasm fra hyllene.

Foreløpig har ikke Ann Summers-sjef Jacqueline Gold gitt Apple noe annet forslag enn å sende de noen eksemplarer av iGasm for å få de til å smile igjen.

(Kilder: The Register)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen