Sex, dop og glamour på mobilen

Etter lanseringen i august i fjor, har såpeoperaen Jong Zuid fått over 30.000 nederlandske abonnenter. Mot å betale 10 kr i uken, mottar abonnentene to daglige episoder som blir distribuert via Microsoft MSN Messenger og mobiloperatøren Telfort. Episodene vises også på MSN Online.

Til England og Tyskland
I april begynner den hollandske TV-produsenten Media Republic å distribuere MMS-såpe til mobilbrukere i England og Tyskland. De nye engelske og tyske episodene finner sted i London og Berlin, og blir befolket med nye, lokale skuespillere og kjendiser.

Innholdet er likt uansett land: En salig blanding av sex, dop, glamour og stormfulle forhold.

- Fotball er for gutta
Douwe Dirks, som er kunstnerisk direktør i Media Republic, tror at MMS-såpe vil være en av de første 3G-applikasjonene til å nå massemarkedet:

- Jeg tror mange er lei 3G-innhold som fotball-høydepunkter, sier Dirks til IDG News Service. - Fotball er for gutta, mens Jong Zuid treffer kvinner.

Snuser på Skandinavia
Media Republic er i ferd med å lage nye såpeoperaer for menn, og bruker Nederland som testmarked:

- I tillegg til Tyskland og Storbritannia, undersøker vi nå mulighetene til å komme inn på de mer avanserte markedene i Skandinavia og Japan, sier Dirks.

Ericsson tror på MMS-såpe
Selv om ikke alle vil skumme av glede over å få såpeserier levert direkte til mobilen, er det åpenbart mange som vil betale for det.

I desember i fjor utropte Ericsson den nederlandske såpeserien til vinner i klassen "Best Mobile Application Award Europe 2003".

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen