Setter ting på hodet

Raven er en helt ny serie fra Silverstone og skal utfylle de allerede eksisterende seriene Temjin, Kublai og Lascala. Raven skal være for entusiasten som også vil ha et kabinett som skiller seg ut, serien er rett og slett litt mer rebelsk i formgivningen.

Det spesielle med Raven er at hovedkortet er rotert nitti grader med klokken, slik at alt av kabler og utganger kommer på toppen av kabinettet.

Alle utgangene er heldigvis dekket av en stor plate, slik at det er lite som kan avsløre at dette er et noe uvanlig kabinett. Strømforsyningen er plassert i bunnen av kabinettet og har fått sin egen lufttilførsel.

Ettersom varm luft er kjent for å stige synes vi konseptet til Silverstone virker spennende. De har gjort om luftflyten i kabinettet slik at denne blir trukket ut i bunnen og kjørt ut gjennom toppen. Vi aner en potensiell støvmagnet her, så det er vel best å satse på støvfiltre.

I kabinettet som vi fikk se på Computex var det plass til seks harddisker og seks optiske enheter. Noen informasjon om når kabinettet kan ventes til Norge og hva en pris omtrent vil bli vet vi dessverre ikke.

Kommentarer (16)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen