Setter ned startavgiften på mobil

One Call har ligget på toppen av prissammenligningstjenesten Telepriser.no en god stund, men i forrige uke ble de passert av ”gratisabonnementet” Fri til MTU. Nå har de imidlertid kommet med et nytt abonnement som betyr at One Call innehar både sølv- og bronseplassen hos Telepriser.no.

Setter ned startavgiften
Det nye abonnementet Mobil Aktiv har en pris på 39 øre for så godt som alt, ifølge Teleavisen.no. Minuttprisen, oppstartsavgiften og SMS-prisen ligger på 39 øre, mens MMS-prisen ligger på 1,98 kroner. At selskapet kutter i både minuttpris og oppstartsavgift går i mot trenden i det norske mobilmarkedet.

- Den siste tiden har det vært en økende tendens til at abonnementer som lanseres med tilsynelatende billige minuttpriser har en dyrere oppstartspris. I mange år har oppstartsprisen per samtale ligget på 59 øre, mens man nå ser at flere teleselskaper opererer med oppstartspriser helt opp i 89 øre per samtale, skriver selskapet i en pressmelding.

Lyttet til kundene
Med Mobil Aktiv-abonnementet svarer One Call på et ønske fra mobilbrukerne om et billigabonnement, som ikke har gratisminutter.

- Vi har helt enkelt lyttet til kundene våre, og vi har fått veldig mange spørsmål om vi ikke kan lansere et abonnement uten gratisminutter, men med en billig pris. Det får kundene med Mobil Aktiv, og i god One Call-ånd er startprisen per samtale satt ned og ikke opp, sier Eriksen.
 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen