Setter ned MMS-pris

Fredag er nok den mest etterlengtede dagen i uken for mange av oss, og Netcom ønsker nå å gjøre denne dagen enda bedre. Med den nye tjenesten Finally Friday kan alle Netcoms privatkunder sende MMS til SMS-pris hver fredag resten av året.

Hensikten med tilbudet er å få flere til å benytte seg av MMS, også de andre dagene i uken. I en pressemelding sier Netcom at de ønsker å gjøre kundene sine mer bevisste på hva MMS er, og at bilder og lyd kan formidle budskapet ditt bedre enn et par linjer med tekst er i stand til.

- Bilder forteller mye mer enn ord, spesielt når en skal formidle en følelse. Jeg tror folk kan bli mer bevisst mulighetene de har med mobiltelefonen sin, sier markedsansvarlig for MMS, Sidsel Fonn.

Tilbudet starter førstkommende fredag, og du kan da sende MMS til en pris på 69 øre per melding, mot den opprinnelige prisen på 2,50 kroner. Har du et SmartTalk-abonnent betaler du 59 øre per MMS.

Har du MMS inkludert i abonnementet, eller har MMSmania, får du Finally Friday-pris når du har brukt opp MMS-ene som er inkludert.

(Kilder: ComputerWorld, Netcom)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen