Sett iPod Nano på hodet

Macally har lansert hodetelefonene for deg som hater ledningner. Nyvinningen har fått en "lomme" til en iPod Nano på den ene siden, slik at du slipper å ha spilleren i buksa. Hodesettet har fått navnet mTUNE-N, og fungerer slik at du enkelt og greit setter Nano-en inn i selve hodesettet slik du ville gjort med en ladestajon. Settet er kanskje noe stort og klumpete, men gir deg i alle fall full kabel-frihet.

Dermed får du et trådløst hodesett, og siden det ikke bruker batterier slik som andre trådløse hodesett gjerne gjør, er det bare å plugge inn Nano-en og guffe opp musikken. Du har også full tilgang til Nano-ens rullehjul og dessuten kan du, eller kanskje passasjeren ved siden av deg på bussen, se hvilken musikk du spiller siden skjermen også peker utover. Løsningen er dermed kanskje ikke ideell i regnvær eller noe du har lyst til å gå rundt med i skumle nabolag.

Settet er sammenleggbart, og du kan tilpasse hodebøylen. Det har dempeputer i lær, og veier 172 gram uten Nano. Dersom du vil koble til noe annet enn iPod Nano, kan du plugge en ledning i hodesettet slik at det fungerer som en helt vanlig hodetelefon. På den tekniske siden har settets høyttalere en frekvensrespons fra 20 Hz til 23 kHz, med en følsomhet på 105dB.

Det skal nevnes at Macally også tidligere har kommet med et tilsvarende konsept for iPod Shuffle. Det er helt likt, bortsett fra at det er gjort plass til en Shuffle, og ikke en Nano. Settene har forøvrig samme pris, og går for rundt 350 kroner ($49,99) uten toll og frakt.

(Kilder: Macally.com, MobileMag.com, Vunet.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen