Sett farge på stua

Zepto mener det er ingen grunn til at alle fjernsyn skal ha en ramme i svart, sølv eller hvit. De vil nå gi deg total valgfrihet for hvilken farge du vil ha på din TV.

Velg mellom 180 farger
Selskapet lanserer derfor konseptet TV Colour Styling hvor de lar kundene velge mellom 180 forskjellige farger de kan ha på TV-en sin. Formålet for Zepto er å gi kundene større valgfrihet i designet på sin TV.

- Det holder ikke lenger for våre kunder at de selv kan gå inn og konfigurere sine bærbare maskiner eller skjermer. Nå vil kundene også være med og bestemme hvordan deres produkt skal se ut rent desingnmessig. Med TV Colour Styling tilbyr vi full valgfrihet med hensyn til utseende, sier sjef i Zepto Lasse Frost, ifølge svenske Ljud & Bild.


Zepto vil tilby bedrifter gjennomført design i deres kontorlokaler med tjenesten TV Colour Styling. Foto: Zepto.

Ikke billigdesign
Det er derimot ikke billig å designe sin egen TV. Om du ønsker en annen farge enn den Zepto opprinnelig tilbyr vil du måtte betale 2.142 kroner ekstra. Det kan kanskje bli i meste laget for mange.

Zepto ser heller ikke for seg at det er forbrukermarkedet som vil bli den store kunden her. De satser derimot på at dette vil bli en populær tjeneste for bedriftsmarkede som vil ha et gjennomført design i sine kontorlokaler.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen