Sett den før?

Du husker kanskje den infamøse Music Phone - den kinesiske kopien av Sony Ericsson W800i. Kineserne har tydeligvis falt pladask for Walkman-designen, for nå kommer nok en toegget W800i-tvilling, nemlig Minimo M2.

Nå skal vi ikke påstå at kopien er like frekk som Music Phone, for Minimo M2 ser riktignok ganske annerledes ut. Men det er hevet over enhver tvil at produsenten har hentet inspirasjon fra et visst svensk-japansk selskap.

Minimo bærer nemlig de samme fargene som W800i, og har en del likhetstrekk med den originale oransje og kremgule musikktelefonen. Rundt skjermen finner du prikker, akkurat som på W800i, mens menytastene minner om tastene på W810i.

Walkman-hermeren spiller musikk i mp3- og aac-format, dessuten "Wolfson audio codec (same as iPod)", uten at dette forklares nærmere. Minimo er ellers utstyrt med en 1,9 tommers fargeskjerm, et 2,1 megapikslers kamera og støtte for minnekort i miniSD-format.

Om du vil ha deg en Minimo, må du trolig ta turen til Kina, siden slike kopier er vanskelig å få fatt på her i Europa. Prisen er også ukjent. Mer informasjon finner du på produsentens hjemmesider.

(Kilder: Engadgetmobile.com, Fifthmedia.biz)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen