Service Pack 1 for Windows Server 2003

Nedlastingen er på 316MB, og inneholder blant annet støtte for prosessorer med NX-bit. Samtidig kommer en ny sikkerhetskonfigurasjonsguide, som spør en rekke spørsmål angående hva serveren skal brukes til, og fjerner tjenester som er unødvendige. Du må velge å installere denne guiden når du legger inn Service Pack 1.

Nyinstallasjoner av Windows Server med Service Pack 1, vil stoppe all innkommende trafikk frem til automatiske oppdateringer er slått på, og datamaskinen har blitt oppdatert. Windows Firewall støtte er også på plass, med mange av egenskapene fra brannmuren i Windows XP Service Pack 2. Brannmuren i Windows Server styres gjennom Windows Group Policy. Microsoft bekrefter at de nye brannmur-egenskapene er såpass store endringer at de kan føre til at eksisterende programmer slutter å fungere, men argumenterer med at endringene er så viktige at det er opp til programmene å støtte dette.

Forbedret autentisering med RPC og DCOM er også på plass. Du kan sette VPN-klienter som ikke har de siste sikkerhetsoppdateringene i karantene frem til de får installert disse.

Microsoft har samtidig gått ut med informasjon om 64-bits versjoner av Windows, og lover at disse skal komme i første halvdel av 2005. Dette gjelder Windows XP Professional 64-bit og Windows Server 2003 64-bit.

Det er ennå ikke offentliggjort en slippdato for den endelige versjonen av Windows Server 2003 Service Pack 1.

Kilde: eWeek

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen