Serieopptak på vei

Med digitaliseringen av TV-signalene i Norge har de aller fleste av oss fått en dekoder hjem i stua – og stadig flere med PVR-funksjon. De harddiskbaserte dekoderne har gitt deg mulighet til enkelt ta opp programmer – og nye funksjoner kommer fortløpende.

Altibox gjør nå en oppussning på sin PVR-tjeneste, og legger til endringer som blant annet mulighet for å gjøre serieopptak.

- Serieopptak er en funksjon som har blitt etterspurt av mange av våre kunder. Vi er glad for nå å komme med en rekke oppdateringer til vår PVR-tjeneste, der serieopptak er en av de nye mulighetene, sier segmentsjef privat Torbjørn Nilsen.

Flere muligheter
Med den nye oppgraderingen kan du altså foreta serieopptak, det vil si at dekoderen eksempelvis kan ta opp alle sendingene av favorittserien din – eller eventuelt to stykker samtidig. Du kan nemlig se på et program samtidig som PVR-en tar opp inntil to andre programmer samtidig. Skulle du glemt å sette på opptak, kan du også gjøre dette via internett eller via mobilen.

Foruten serieopptak vil oppdateringa også gi deg mulighet til å pause programmet du ser på. Så om du for eksempel må en tur på kjøkkenet å hente noe kan du trykke på pauseknappen på fjernkontrollen, og se videre når maten er innhentet. Tidsforskjøvet visning vil alltid ta opp på den kanalen en står på og muliggjøre tilbakespoling med inntil en time.

Oppdateringen til Altibox` PVR-brukere vil ligge klar fra og med uke 15, altså rundt den12 april.

Vi har fått bekreftet at Altibox vil sende ut denne oppdateringen vil bli sendt ut i løpet av natten.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen