Serieopptak fra Canal Digital

Som en aktiv TV-seer benytter mange av oss muligheten til å ta opp programmer vi ellers ikke hadde fått sett via for eksempel en harddiskdekoder. Med de digitale dekoderne kan vi enkelt velge hvilke programmer eller serier vi ønsker å se. Men har du en harddiskdekoder fra Canal Digital kan du ikke foreta serieopptak av et program – før nå.

Her forleden dag oppdaget nemlig undertegnede at jeg fikk opp flere valg når jeg markerte enkelte programmer i den elektroniske programguiden. Ved å trykke på den røde opptaksknappen kunne jeg blant annet programmere inn serieopptak av programmet Hellstrøm rydder opp på TV3. Vi tok kontakt med Canal Digital for å forhøre oss om dette.

(Artikkelen fortsetter)


Testing

Som nevnt ovenfor kan du altså programmere serieopptak på harddiskdekoderen for parabol, og etter hva vi erfarer gjelder det alle NRK-kanalene, TV 2, TV Norge, Viasat 4, TV3 og BBC. Kom gjerne med tilbakemelding dersom det gjelder andre kanaler, eventuelt hvilke programmer.

Canal Digital vil ikke si noe om hvilke kanaler det gjelder, men bekrefter at de er i gang med å teste serieopptak, og at lansering av tjenesten for alle kanaler er et steg nærmere.

- Det stemmer at vi er i gang med testingen av serieopptak. Vi håper at testingen skal gi positive resultater og at dette bringer oss nærmere en lansering av tjenesten for alle kanaler, forteller Jørgen Thaule i Canal Digital til Teknofil.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen