Test

Serenity

Se større versjon og flere bilder
Her går det unna! Best jeg tar på meg lydhastighetsbrillene.

Etter at "Firefly" ble tatt av skjermen grunnet seersvikt, har aldri Joss Whedon klart å legge den helt fra seg og skapte dermed Serenity. Filmens navn er navnet på romskipet til Kaptein Malcolm Reynolds (Nathan Fillion).

Sammen med mannskapet sitt kjemper Malcolm en galaktisk krig mot Alliansens mektige militærstyrker. Alliansen dominerer universet. I tillegg kjemper de mot kjøttetende vesener, kalt "Reavers," som spiser deg levende om de får muligheten. Mal og mannskapet overlever ved å være litt småkriminelle. Men det kommer klart frem at de egentlig er snille og gode på bunnen.

Synske evner

Når Mal ønsker et søskenpar velkommen til mannskapet sitt, begynner problemene å vokse. Ikke visste Mal at søsteren River Tam (Summer Glau) var ettersøkt av Alliansen, og at hun var en svært nyttig ressurs for stormakten. Jenta har nemlig synske evner og kan se inn i fremtiden. Alliansen har prøvd å styre tankesettet til River Tam ved å plante ulike bilder i hodet hennes. Hun holder nemlig på en gigantisk hemmelighet som kun noen få vet om. Når denne hemmeligheten røpes, blir også en del løse tråder samlet for seerne.

Hvis du liker serier som Angel og Buffy kommer du garantert til å like denne filmen. Mange gode skuespilleprestasjoner gjør at filmen tar seg opp. Mannskapet består blant annet av Gina Torres, Alan Tudyk, Adam Baldwin og Jewel Staite. Men de beste skuespillerprestasjonene utfører etter mitt skjønn Summer Glau og Nathan Fillon. Filmen har også noen kjappe og vittige kommentarer som spriter opp det helhetsinntrykket. Likevel blir dette litt for klassisk og urealistisk.

Bilde

Bildet i denne filmen overrasket for hvert minutt. Det beste var hvordan det hjalp oss å forstå hva som skjedde i hodet til River Tam. Ved hjelp av lynraske glimt av riktignok utrolig ekle bilder, blir hele filmen mer intens og interessant. Allikevel kan noe av klippingen bli så innviklet at det nesten blir litt forvirrende. I noen scener kan selve animasjonen se ut som et dataspill fra 80-tallet, mens andre scener er svært mye bedre.

Denne DVD-en serverer filmen i 2.35:1 widescreen.

Serenity   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen