Serene på vei til Amerika

Alternativ tekst manglerEtter å ha vært på det europeiske markedet i rundt et halvt år, er nå Bang & Olufsen og Samsungs designtelefon Serena på vei til amerikanske butikkhyller. Denne spesielle kamskjellstelefonen er beregnet på de som ikke vil ha et hav av funksjoner, og som legger stor vekt på utseendet.

Bang & Olufsen er imidlertid kjent for mer enn stil. Lydkvalitet er også svært viktig for det danske selskapet, noe som ikke ble glemt da Serene ble laget.

På telefonens dedikerte nettsider heter det nemlig at "telefonen kanskje har den beste lyden av alle telefoner som finnes på markedet i dag." En anmelder i New York Times har allerede lagt sin elsk på lydkvaliteten, som han sammenligner med lyden i et studiohodesett.

Serena vil koste $ 1275, som tilsvarer rundt 8300 norske kroner, når den er på plass i Amerika. Selv om prisen kan skremme bort de aller fleste, er telefonen likevel et langt billigere alternativ enn for eksempel Nokia Vertu, som koster fra 30 000 til 130 000 kroner, dersom du er fast bestemt på å ha en designtelefon.

Hvis du vil ha et eksemplar av Serene her i Norge må du ut med rett under 9000 kroner. Telefonen finner du i Bang & Olufsen-butikkene.

(Kilder: Bang & Olufsen, Gizmodo, Mobilsiden.dk)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen