Ser du film i finværet?

Med omleggelse til digitale TV-signaler har det blitt enkelt å bestille seg en film med noen få trykk på fjernkontrollen - direkte fra godstolen.

Statistikken viser at vi nordmenn leier flest filmer akkurat i disse dager – til tross for ferie, sommer og sol.

Sommeren er høytid for filmleie
Selv om du kanskje skulle tro vi nordmenn prioriterer andre ting enn TV når årstiden er på sitt varmeste, er juli en av de to beste månedene for Altibox' VOD-tjeneste. Kun desember er like bra.

- Vi går nå inn i en måned som de siste årene har hatt svært høy filmleie. Uavhengig om sommerværet er godt eller dårlig, har juli vært en toppmåned for filmleie på Altibox, sier Eirik Gundegjerde, administrerende direktør i Altibox.Generell økning i interessen
Filmleietjenester gir deg mulighet til å leie både gamle og rykende ferske filmtitler direkte via TV-dekoderen. Hittil i år har Altibox opplevd en dobling i antall leide titler.

- Denne måten å leie film på blir mer og mer vanlig. Vi har leid ut dobbelt så mange filmer i år, som vi hadde på samme tid i fjor, sier Gundegjerde.

Viasat tror også på økning
Fotball-VM har naturligvis opptatt en god del av Viasats kunder i sommer, men de forventer også en økning i VOD-filmleie i tiden fremover. 

- Vi merket en markant økning i etterspørselen etter VOD-filmer i fjor sommer. Så langt i sommer har Fotball-VM preget seertallene. Når fotball-VM snart er over og folk for alvor blir lei av reprisesendingene på TV, vil nok mange forlenge sommerkveldene med en god leiefilm fra Viasat OnDemand, sier Øystein Hygen Christensen i Viasat.Trenger du tips til film?
Skal du leie deg en film i kveld og kanskje ikke har bestemt deg hvilken det blir? Her er topp 10 listen fra Altibox hittil i år og Viasats toppliste så langt i sommer:

Topp 10 Atibox hittil i år
Nummer: Tittel:
1. Luftslottet som sprengtes
2. The proposal
3. Hangover
4. Men who stares at goats
5. Sherlock Holmes
6. Old dogs
7. Knerten
8. Rottenetter
9. Se opp
10. New Moon


Topp 10 Viasat hittil i sommer
Nummer: Tittel:
1. A Single Man
2. Alice in Wonderland
3. Bruno
4. Antichrist
5. New Moon
6. Everybodys Fine
7. 88 minutes
8. Akeelah and Bee
9. Breakfast with Scot
10. Beck 25: I Stormens øye

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen