Huawei Honor T1.
Teknofil
Huawei Honor T1.

Ser ut som iPad Air, men koster bare en brøkdel

Hauweis aluminiums-nettbrett ser lekkert ut.

Huawei er kjent for å lage relativt billige mobiltelefoner og nettbrett, men i senere tider har produsenten også virkelig begynt å bli en aktør i premium-segmentet. Ut av dette kommer det noen merkelige hybrider, og ifølge PhoneArena er nye Honor T1 én av dem. 

Mens selve nettbrettet har fått en ekslusiv unibody-design i aluminium og glass, er innmaten nemlig langt fra ekslusiv. Dette er et billigbrett i luksusham.

God strømsparingsmodus

Honor T1 sett både forfra og bakfra. Her sees unibody-designen tydelig, og gjør det langt fra enkelt å se at dette er et nokså billig og enkelt brett.
Honor T1 sett både forfra og bakfra. Her sees unibody-designen tydelig, og gjør det langt fra enkelt å se at dette er et nokså billig og enkelt brett.

På mange måter ligner Honor T1s design de dyreste brettene på markedet i dag, og da særlig iPad Air-serien. Kantene er i likhet med iPad Air markert med glans, og kameraet og baksiden ser tilnærmet identisk ut. De tynne rammene foran gir også visse assosiasjoner. 

Uansett: poenget er at dette er et brett som ser mer ekslusivt ut enn det egentlig er.

Ultra-strømsparingsfunksjonen skal visstnok gi deg en.
Ultra-strømsparingsfunksjonen skal visstnok gi deg en oppgitt brukstid på 40 timer.Foto: Huawei

På innsiden finner vi nemlig bare en firekjerners Snapdragon 200-prosessor klokket til 1,2 GHz, 8 GB lagringsplass, 1 GB minne (RAM) og – kanskje mest skuffende – Android 4.3. Ellers har skjermen på 8 tommer blitt beæret med 800 x 1280 piksler (188 ppi), og du får 3G-støtte som standard. Kameraet bak er på 5 megapiksler, mens frontkameraet er på 0,3.

Et høydepunkt er faktisk batteriet som er på 4 800 mAh. Kombinert med en Ultra-strømsparingsmodus kan dette gi deg en oppgitt brukstid på hele 40 timer. Prisen er for øvrig satt til 157 dollar, eller omtrent 1 200 kroner.

Huawei vokser seg stadig større: 
Nå er de også blant verdens høyest verdsatte selskaper »

(Kilde: PhoneArena)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen