(Bilde: Google)

Ser du hva hun har på seg?

Google Glass har aldri sett bedre ut.

Google Glass er stappfull av spennende teknologi som åpner opp et hav av nye muligheter, men Google har hele tiden vært åpne på at det har vært vanskelig å få brillene til å se bra ut. De jobbet hardt for å få dem så små og tynne som de er i dag, men mange er fortsatt skeptiske til den futuristiske veien Google har valgt å gå. 

Nå har den svenske designeren Isabelle Olsson, som også var ansvarlig for den nåværende designen til Google Glass, vist frem en ny prototype av brillene.

Ser nesten vanlig ut

Foto: Google

Borte er det tynne metallbåndet, de skarpe fargene og den minimalistiske tilnærmingen. I stedet har Olsson kombinert Google Glass-sensoren på et tilsynelatende vanlig brillepar. Fra avstand ser det nesten ut som helt vanlige briller, men titter du nærmere ser du naturligvis den gjenkjennelige skjermen over høyre øye. 

Spesiallaget

Om denne varianten av Google Glass noen gang vil dukke opp i butikkene er ikke sikkert. Modellen i bildet er markedssjefen for Google Glass, Amanda Rosenberg, og brillene ble laget spesifikt for henne. Men, hvis selveste markedssjefen har lyst på en annen design enn originalen, er det naturlig å tro at andre også gjør det. 

Hva synes du? Del gjerne med deg i kommentarfeltet nedenfor. 

Google Glass har mye moro å by på: 
Slik er Google Glass i praksis »

(Kilde: Google+)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen