Bare én av disse er laget av Apple. (Bilde: Amobil.no/Giz China)

Ser du forskjellen på iPhone 5S og den kinesiske kopien? 

De er nesten identiske.

Hvis du er lysten på en Apple iPhone 5S, men ikke har penger nok, kan du vurdere å bestille denne telefonen fra den kinesiske produsenten Goophone. Deres nyeste modell, kalt i5S, er nesten identisk med Apples nyeste modell, i hvert fall på utsiden. 

Nesten lik

I realiten er Goophone i5S en svært god kopi av Apple 5S, som kjører en spesialversjon av Android 4.2.2. Grensesnittet er tilpasset for å etterligne iOS 7 så godt som det går, hvor alt fra ikoner til innebygde apper ser ut som Apples originale design. 

Goophone i5S er imidlertid litt tykkere enn Apples originale iPhone 5S, og på innsiden skjuler det seg flere skuffelser. Hjemknappen, som ser ut til å ha Apples nye Touch ID-sensor, er egentlig bare en vanlig knapp.

I stedet for Apples flunkende nye A7-prosessor, er i5S utstyrt med en tokjernet MT6572-prosessor, klokket til 1,2 GHz. Den har 1 GB minne og 16 GB lagringsplass, og skjermen har en oppløsning på 960 x 540 piksler. 

Billig

Goophone.cc har allerede begynt salgtet av den nye telefonen, som selges for bare 199 dollar, eller omtrent 1200 kroner. Sjekk videoen til Giz-China under, som har fått prøve den nye telefonen: 

Lei av iPhonen din? 
Slik går du fra iPhone til Android »

(Kilde: BGR)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen