Valget 2013 Senterpartiet

(Bilde: Senterpartiet)

– Piratloven gir nordmenn bedre personvern

Senterpartiet mener den nye loven er bedre enn hva vi hadde før.

Den 9. september er det stortingsvalg i Norge, og mange er allerede fast bestemt på hvilket parti som skal få deres stemme. For andre er det imidlertid fortsatt litt i det blå, og noen vurderer nok å stemme på sofaen på valgdagen.

Et velfungerende demokrati er imidlertid avhengig av at folk stemmer, og om du ikke klarer å bestemme deg kun ut fra TV-debatter, kronikker og løpesedler kan det hende du finner det riktige partiet for deg ut fra hvor de står i teknologispørsmål.

For å gjøre det lettere for deg å gå til urnene og plukke ut en stemmeseddel, har vi derfor spurt alle partiene på Stortinget – og noen som ikke sitter der ennå – hva de mener om en rekke IT-problemstillinger. I dag er det Senterpartiets Geir Pollestad som svarer.

Vil motarbeide DLD

Valget 2013

I denne artikkelserien stiller vi norske politiske partier tolv identiske spørsmål om teknologi, og forteller deg hva de svarte – og alltid slik at du selv kan se hva partiet mener om hvert punkt.

Vi legger oss ikke borti hvilke svar som gir pluss eller minus, og vurderer ikke om et parti står for «bedre» eller «dårligere» politikk enn noen andre. Det er det du som bestemmer.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (14)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen