Senker prisen på LGA775


Både brikkesett og prosessorer med LGA775 blir billigere denne høsten

Prisreduksjonen for 915- og 925-brikkesettene vil ikke bli spesielt dramatiske, ifølge kilder hos hovedkortprodusentene som har vært i kontakt med Digitimes. Kombinert med til dels kraftige kutt i prosessorprisene i august, håper de derimot at det kan være akkurat nok til å vippe flere kjøpere av gjerdet, og gøre den nye Intel-plattformen mer attraktiv enn den forrige.

Ifølge hovedkortprodusentene har salget av 915-baserte hovedkort med PCI Express vært under alle forventninger, til tross for bundling av PCIe-kort fra både Intel/ATI og NVIDIA. Faktisk skal salget av 865-hovedkort fortsatt være sterkt, mye takket være Intels strategi om å dumpe brikkesettene på markedet i tiden før 9xx-plattformen.

Kombinasjonen av en høyere pris for et fullstendig LGA775/DDR2-system og mangel på noen beviselig ytelsesgevinst for investeringen, kan derimot holde kjøpere unna plattformen inntil enten prisene går ned eller ytelsen går opp (med DDR2-667). Ifølge X-bit labs vil brikkesettene bli mellom 1 til 3 dollar billigere på den 28. september.

(Kilder: Digitimes, X-bit labs)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen