Senker bedriftsprisene

Prisnedsettelsene gjelder både abonnementspriser og minuttpriser. Til sammen reduserer Telenor abonnements- og minuttprisene på årsbasis med om lag 100 millioner kroner.

- Vår målsetting er å være totalleverandøren i bedriftsmarkedet, samtidig som vi tilbyr kommunikasjonsløsninger som gir bedriften og de ansatte en enklere og mer effektiv hverdag. Nå justerer vi også prisene slik at vi blir enda mer konkurransedyktige i mobilmarkedet, sier Stein-Erik Vellan, leder av divisjon bedriftsmarked i Telenor.

Gjør seg mer attraktiv
I tillegg til prisendringene fra 1. mai, har Telenor de siste månedene også gjennomført flere lanseringer som skal gjøre det mer attraktivt å være bedriftskunde hos Telenor.

I tillegg til lanseringen av det nye UMTS-nettet lanserte selskapet i februar Mobilt Kontor, et datakort for bærbare PC-er som støtter bruk i både UMTS-nettet, GSM-nettet og trådløse soner.

I mars lanserte dessuten selskapet "FakturaKontroll", et produkt som gir bedrifter muligheten til å skille mellom jobbsamtaler og privatsamtaler for sine medarbeidere.

På abonnementet "Bedrift" reduseres månedsprisen med ti kroner fra kr 129 til kr 119, mens abonnenter med "Bedrift Basis" vil få redusert månedsprisen fra kr 59 til kr 55. I tillegg reduseres minuttprisen på dette abonnementet fra kr 1,29 til kr 1,19 for samtaler både til mobil- og fastnettet.

På abonnementet "ProffNett" reduseres månedsprisen med inntil 28 prosent. Sentralbordfunksjoner som for eksempel "Sett over" og "Tilbakering ved opptatt" på alle bedriftens mobiltelefoner kan nå anskaffes for 75 kr i måneden mot 89 kr måneden før. I tillegg er det satt en internpris på 34 øre mellom bedriftens mobiltelefoner.

Alternativt kan bedriften velge en månedspris på 139 kroner, som inkluderer fri bruk til andre mobiltelefoner i bedriften. Dette kostet før kr 185.

Alle priser er eksklusiv merverdiavgift, og trer i kraft fra 1. mai. Eventuelle rabatter kommer i tillegg.

Når Telenor har tenkt å justere ned prisen for privatkunder er uvisst. Med den skjerpede kampen om privatkundene den siste tiden er det mye som tyder på at selskapet må senke prisene i løpet av nær fremtid.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen