Sendte 32000 grisemeldinger

En 42 år gammel brite fra Wales må møte i retten etter å ha sendt 32 000 MMS med pornografisk innhold til tifeldige voksne og barn i England. Personene ble valgtved at briten ringte tilfeldige nummer. Fikk han svar, fikk motparten en MMS noen minutter etterpå med bilder av mannens edlere deler.

Briten hevder på sin side at ikke var stabil i perioden MMS-spammingen foregikk, og at det hele skyldes personlig sammenbrudd etter et samlivsbrudd. Over åtte måneder i 2005 ringte briten over 1000 samtaler i uken, med syv telefoner, og totalregningen for det hele er ventet å overstige 300 000 kroner.

Det retten reagerer på er at 1500 av meldingene ble sendt til personer under 18 år. Blant annet skal mannen ha tilbudt økonomiske gjengjeldelser hvis barnene, hovedsaklig jenter, sendte private bilder til mannen og at de til gjengjeld mottok hans.

Til tross for at mannen mest sannsynlig er å regne som økonomisk ruin etter telefonutskeielsene, er det ventet at han trolig må punge ut mer enn bare telefonregningen for ringegalskapen.

(Kilder: BBC)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen