Sendte 12 500 SMS på én måned

Sendte 12 500 SMS på én måned

Avisen Fædrelandsvennen meldte i forrige uke om en 44 år gammel kvinne fra Kristiansand som sendte 11 400 SMS på litt over to måneder. ”Noen bedre?”, spurte avisen – og NetCom svarer bekreftende.

For selv om selskapet har mange kunder som er ivrige på tekstmeldingsfronten, er det spesielt en som skiller seg ut når Mobilen.no tar kontakt og etterlyser noen som kan slå ”rekorden” fra Kristiansand.

12 500 SMS per måned

– Vi har en kunde vi forleden registrerte over 12 500 utgående SMS-meldinger fra på én måned, sier kommunikasjonsrådgiver Øyvind Vederhus i NetCom.

Dermed har Fædrelandsvennen fått ettertrykkelig svar på tiltale: Sørlandskvinnen i førtiårene er ikke norgesmester i antall sendte tekstmeldinger.

Sender annethvert minutt?

NetCom ønsker ikke å identifisere kunden, hvilket er litt synd, for vi kunne hatt lyst til å telle fingrene hans. Vederhus stadfester likevel at det dreier seg om en mann i begynnelsen av trettiårene som er bosatt på Østlandet.

Slik ser det ut når vi bryter ned tallene: Mannen sendte i gjennomsnitt 417 meldinger per dag, noe som tilsvarer 17 meldinger per time eller en melding hvert tredje til fjerde minutt.

Men han er neppe våken døgnet rundt. Dersom vi slår av for åtte timers søvn, sendte mannen en ny melding nesten annethvert minutt.

Dermed gjenstår det bare å si som Fædrelandsvennen: Noen bedre?

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen