Sendte 10.000 SMS

Sendte 10.000 SMS

Svenske Lena Sundbom (42) skulle sendte ut en likelydende tekstmelding til 20 mennesker i kontaktlisten sin for å minne dem om en konsert.

Så la hun fra seg mobilen, trygg på at beskjeden var formidlet og at alt var som det skulle være.

Det skulle hun visst ikke gjort. For mobiltelefonen var slett ikke enig i at de holdt å sende meldingen én gang til hver mottaker.

Batteriet kastet inn håndkleet

Da hun våknet neste dag stusset hun over at batteriet var utladet. Lite visste hun at dette var en indikasjon på at hun var i ferd med å bli 5800 kroner fattigere.

– Det var først da min søster ringte meg og lurte på hva i all verden jeg holdt på med, at jeg forstod at noe var galt fatt. Hun hadde nemlig fått den samme meldingen 517 ganger før uvesenet tok slutt, forteller Sundbom til Mobilen.no.

På eget initiativ hadde telefonen bestemt seg for å masseduplisere den velmente påminnelsen og sørge for at ingen glemte konserten under påskudd av ikke å ha fått beskjed.

Først ved drøye 10.000 utsendte meldinger tok sirkuset slutt, og det bare takket være batteriet som tok kvelden og dermed satte en stopper for galskapen.

Nokia 6280

– Det var litt frem og tilbake med operatøren min før vi fant ut av det, og det er ikke fritt for at jeg ble stresset av tanken på en SMS-regning på 5800 kroner. Til slutt ble det heldigvis bestemt at jeg skulle få slippe å betale, forteller en lettet Sundbom.

Feilen lå etter alt å dømme i mobilen hennes, en Nokia 6280. Operatøren hennes, 3, mener feilen ligger i programvaren på telefonen.

– Det ble nevnt at flere har hatt problemer med denne modellen fra Nokia. Min er i hvert fall på reparasjon, konstaterer Sundbom, før hun legger til:

– Men jeg er sannelig ikke sikker på om jeg vil ha den tilbake.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen