Sendo X er sluppet

Sendo annonserte i dag at selskapets toppmodell Sendo X er sendt ut til mobilforretninger i Frankrike, Nederland, Italia, Portugal og Spania.

Den britiske produsenten kunngjorde samtidig at den omtalte Symbian-telefonen skal være på plass i butikkhyllene i resten av Europa før sommeren er omme.

Dermed ser ventetiden ut til å være over for tusenvis av forventningsfulle europiske mobilbrukere, som har måttet leve med stadige utsettelser av enheten.

Telefonen kan blant annet by på hele 32 MB med internt minne, samtidig som den har støtte for både MMC- og den dyrere SD-kort standarden, hvis man skulle ha behov for å legge til ekstra minne.

Det følger også med diverse programvare når man kjøper telefonen. Denne programvarepakken har en verdi på rundt €200, noe som tilsvarer omtrent 1700 norske kroner. Disse programmene åpner blant annet for å lese Word-, Acrobat Reader- og Powerpoint-dokumenter, i tillegg til rundt 40 andre formater.

Tilkoblingsmulighetene er det heller ikke noe å si på. Med både Blåtann, IR-port og medfølgende USB-kabel kan ingen komme å klage på at de ikke greier å koble telefonen til PC-en - ihvertfall ikke på grunn av Sendo.

Sendo har ikke annonsert noen pris, men vi fant en nettbutikk som selger enheten for $900, som tilsvarer 6300 kroner. Selv om ikke dette nødvendigvis er representativt for hva enheten kommer til å koste i Norge, tyder altså mye på at en investering i Sendo X vil svi kraftig på pungen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen