Sender pikante MMS-er til feil person

Mobilselskapet Chess foretar med nokså jevne mellomrom små undersøkelser om nordmenns mobilvaner. Denne gang har analysebyrået InFact AS – på vegne av operatøren – spurt et representativt utvalg (1 056 personer over 15 år) om de har sendt ”pikante” tekst- og bildemeldinger til feil person.
Av respondentene i alderen 15-24 år svarer en tredjedel at de har gjort nettopp det. Men tro ikke at den eldre garde er helt uskyldig heller.
Flørting via mobilen
At mobiltelefonen har blitt et stadig viktigere redskap for kjærlighetssøkende i alle aldre hersker det liten tvil om. Det betyr imidlertid også at man står i fare for å sende amorøse tekstmeldinger eller dristige MMS til feil mottaker. Markedsdirektør Jarle Alvær i Chess er ikke overrasket over at en så stor andel av unge mobilbrukere har tabbet seg ut på akkurat dette området.
- Veldig mange mennesker er opptatt av å vise seg frem og bruker mer enn gjerne mobilen til flørting. Særlig de mellom 15 og 24 år, hvor overvekten ligger, bruker mobilen til hva enn det måtte være. Også dristigheter som dette, sier Alvær.

(Artikkelen fortsettes.)
Casanova vecchio
Men også i aldersgruppen 25-39 år og 40-59 år forekommer sending av pikant mobilinnhold til feil mottaker – henholdsvis 12- og 6 prosent av respondentene. Også en liten andel av ”de over 60” har sendt av gårde SMS-er og MMS-er som har dukket opp hos en formodentlig forskrekket mottaker.
- Det morsomste med undersøkelsen er at vi fikk se at vi har en del frekkaser over 60 år der ute som også eksperimenterer med dristige mobilaktiviteter. Tre prosent har sendt meldinger med pikant innhold til feil mottaker, mens dobbelt så mange svarer at de ikke husker om de har gjort det, sier Alvær.
- Jeg tror det skal litt til for at dette får alvorlige konsekvenser for avsender eller mottaker. I det store og hele er det bare humoristisk. Men jeg ser samtidig for meg at det lett kan bli både pinlig og ekkelt, særlig for de stakkarene som har tastet inn feil mottaker, avslutter Chess’ markedsdirektør.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen