Sender ikke mobilbilder

Flere og flere av oss legger vekt på et godt kamera når vi kjøper oss ny mobiltelefon. Likevel er det overraskende få som sender bildene vi tar med mobilen videre.

Det viser en ny undersøkelse foretatt av Research and Markets. Tallene fra undersøkelsen viser at bare én tredjedel av alle som har kameramobil faktisk sender bildene de tar videre til andre mobiltelefoner eller overfører de PC-en.

Nesten 60 prosent av mobilbrukere som enda ikke har kjøpt sin første kameratelefon, er veldig optimistiske med tanke på å kunne ta bilder med mobiltelefonen. Men når de får sin første kameramobil i hende, daler antallet positive mobilfotografer til 28 prosent.

Rapporten oppgir flere grunner til dette. Mange blir skuffet over kvaliteten på bildene etter at de har kjøpt seg kameramobil. Mange opplever også at det er for vanskelig å overføre bildene til PC eller å sende de videre via MMS. En tredje grunn til at mange lar være å sende mobilbildene videre er opplevelsen av dårlig kvalitet på utskrift av bildene.

(Kilde: Business Wire)

Kommentarer (3)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen