Sender du sensitiv e-post?

Ekte hemmelige agenter vet å skjule sine spor. Med kjemiske stoffer som gjør papiret selvantennelig kunne agenter før sørge for at meldingene gikk opp i røyk så snart de blir lest. Med elektronisk post har slik kjemi blitt vanskelig å tilføre meldingene. Nå kan heldigvis nettet hjelpe deg som vil leke hemmelig agent.

Brenn dine brev
Ved hjelp av tjenesten Privnote kan du nå nemlig sørge for at sensitiv informasjon du sender ut blir ødelagt etter at den er lest. På siden skriver du ganske enkelt inn meldingen du vil sende. Det genereres så en lenke som du enten kan ta vare på for deg selv eller du kan sende den direkte til mottaker. Når lenken har blitt besøkt vil så meldingen slettes.


Slik ser meldingene ut som mottakeren får. Når den er lest og nettsiden er lukket kan ingen noen gang finne den igjen.

Veldig enkel tjeneste
Dette er nok ikke veldig nyttig om du sender informasjon som er viktig å huske på og mottakeren din ikke har altfor god hukommelse. Men om du ønsker å gi en beskjed som ingen uvedkommende skal få tak i så kan tjenesten være grei å ha. Ikke minst er den, som utviklerne påpeker, svært enkel å ta i bruk.

- Å sende lenker i e-post er like enkelt som om du skulle ha skrevet meldingen i e-posten, så hvorfor ikke legge til litt ekstra personvern gratis? Ikke minst så vet de fleste hvordan lenker i e-post fungerer, så du slipper å forklare noe ekstra, skriver de på sine sider.

Du kan selv teste tjenesten på Privnote.com.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen