Sender bildene dine rett til padden

Eye-Fi har annonsert deres nye 8 GB Mobile X2 minnekort. Nytt for denne gang er Direct Mode, som gir deg muligheten til å trådløst overføre bilder fra minnekort til andre enheter umiddelbart etter bildet er tatt - praktisk om man ønsker å se større versjoner av bildet for eksempel for å se om det er i fokus.

I første omgang er det enheter som kjører iOS(iPad, iPhone) og Android(smarttelefoner, nettbrett) som kan dra nytte av Direct Mode. Eye-Fi har laget dedikerte applikasjoner til begge plattformene.

Teknologien fungerer ved at minnekortet oppretter et såkalt Wi-Fi hotspot, som andre enheter kan koble seg til, videre forklart i videoen under. Den nye funksjonaliteten vil også snart gjøres tilgjengelig for de med tidligere versjoner av X2-kortet, antagelig gjennom en firmware-oppdatering.

Eye-Fi Mobile X2 kan allerede forhåndbestilles fra Amazon.com, og vil i tillegg bli tilgjengelig i visse butikker, i hvert fall i USA, fra 17. april. Veiledende pris er $79.90, tilsvarende i overkant av 400 norske kronerLes også: Test - Eye-Fi Pro X2 8 GB

Les også: Test - Akam mishandler minnekort

Les også: Ta supre bilder i snøen

Kommentarer (13)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen