Sender 30 000 Shakespeare-SMS-er som hevn
Teknofil
(Bilde: V. Haugen, Teknofil.no)

Sender 30 000 Shakespeare-SMS-er som hevn

Klikket i vinkel da han ikke fikk varen han hadde betalt for.

Edd Joseph fra Bristol i England hadde blitt enig med en privat selger på nettet om å kjøpe en PlayStation 3-konsoll for 80 pund for to uker siden. Joseph overførte pengene til selgeren, som avtalt, men fikk ikke spillkonsollen i retur. Da fikk han lyst til å hevne seg, skriver Bristol Post.

Men skulle han kanskje true med si at han hadde funnet ut hvor han bodde? Nei, det var for klisjeaktig. Joseph kom heldigvis på bedre tanker: Ettersom han hadde mobilnummeret til selgeren, bestemte han seg for å bombardere vedkommende med SMS-er. Det har han gjort siden torsdag i forrige uke, og særlig om natten for å være mest mulig plagsom.

– Jeg kom plutselig på at man veldig lett kan kopiere tekst fra Internett over i en tekstmelding. Det fikk meg til å tenke på hva jeg kunne sende ham, hvorpå jeg tenkte "hva er en skikkelig lang bok?" noe som gjorde at jeg endte opp med å sende ham Macbeth, sier Joseph til avisen.

Shakespeares samlede verker – på SMS!

Han sendte hele Macbeth, men også flere andre Shakespeare-verk, som Hamlet og Othello, til selgeren. Dette kunne han gjøre fordi han kunne sende ubegrenset med SMS-er i abonnementet sitt, og fordi tekstene automatisk ble delt opp i meldinger på 160 tegn, bare ved noen få tastetrykk på mobilen. Dette betyr altså at svindleren mottar tusenvis av tekstmeldinger med Shakespeare.

Og Joseph sier han ennå ikke ferdig med hevnaksjonen. Da avisen snakket med ham, hadde han sendt 17 424 SMS-er til mannen som hadde lurt ham. Shakespeares samlede verker, som han har planer om å sende, utgjør etter sigende totalt 29 305 tekstmeldinger. Så vet du det.

Forfjamset svindler

Joseph avslører at hevnaksjonen tydeligvis har fungert etter planen også. Allerede en time etter at han begynte å sende meldingene, fikk han svar fra svindleren. Deretter fulgte flere fornærmende meldinger i timene som kom. De senere dagene har svindleren ringt ham og servert skjellsord og forbannelse, men da har Joseph bare spurt om han likte Shakespeare.

– Jeg er ingen literaturstudent, og på ingen måte noen stor fan av Shakespeare, men jeg setter stor pris på verkene nå – kanskje spesielt de skikkelige lange verkene, sier SMS-hevneren Joseph.

Det spørs om ikke svindleren lar seg irritere:
Mobilen er nemlig viktigere enn blant annet sex, TV og PC

(Kilder: Bristol Post)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen