Send stemmestyrt SMS med Zumbafone

Send stemmestyrt SMS med Zumbafone

Britiske Zumba er godt i gang med å utvikle en fremtidsrettet mobil som tillater ”full handsfree”-funksjon. Det vil blant annet si at du kan sende tekstmeldinger, uten å måtte taste inn selve meldingen. Hvordan er det mulig? Jo, alt du trenger å gjøre er å lese inn beskjeden, og så omformes den til en SMS som sendes til den gitte mottaker. Innkommende SMS kan også leses opp for deg på minimobilen Zumbafone, ifølge Idg.se.
Detaljerte spesifikasjoner er ikke tilgjengelige, ettersom Zumba vil holde prosjektet relativt skjult for konkurrentene.
Nytenkning innen mobiltelefoni
Produsenten hevder å ha funnet frem til et stemmestyrt system som fungerer feilfritt. Mobilen er på størrelse med et kredittkort, og har et tynt, avtakbart headset som du plasserer bak øret. I en reportasje fra BBC (se klipp nedenfor), blir ikke Zumbafone demonstrert, men du blir fortalt hvordan det hele – tilsynelatende – skal fungere.

(Artikkelen fortsettes.)
Zumba har jobbet med utviklingen av mobilen i tre år, og sier ifølge BBC at de håper å kunne lansere den i løpet av 2009. Det foreligger ingen informasjon om stemmestyringen kun fungerer på engelsk, men det er nærliggende å tro at vi må vente lenge på en eventuell norsk versjon av Zumbafone.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telipol Fri 6GB


Jeg bruker mye data:

Telipol Fri 12GB


Jeg er superbruker:

Telipol Fri 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen