Send SMS til 35 øre per stykk

Alternativ tekst mangler

SMS er en av de mobiltjenestene nordmenn er mest glad i å bruke. Men One Call vil gjerne at vi skal sende enda fler. Derfor tilbyr operatøren nå SMS til 35 øre per stykk.

Grunnlaget for prissenkingen er en dansk undersøkelse hvor det kommer frem at dansker sender 1600 SMS i året, sammenliknet med nordmenn, som sender tusen SMS i året.

- Det kan vi ikke ha noe av, skriver One Call i sin pressemelding.

I tillegg til å senke SMS-prisen, er også minuttprisen redusert med fem øre, fra 70 til 65 øre. Oppstartprisen på hver samtale du starter er fortsatt 59 øre.

Men de nye prisene gjelder ikke for alle. Det er nemlig bare One Calls kontantkunder som får nyte godt av operatørens siste sjarmoffensiv.

Billigere med kontant
Dette betyr at både SMS-prisen og minuttprisen er lavere med kontantabonnement enn på etterbetalt abonnement hos One Call. Har du etterbetalt abonnement, må du nemlig betale 42 øre per SMS og 80 øre per minutt. Til gjengjeld får du 40 minutter gratis ringetid og 40 gratis SMS hver måned.

One Call markedsfører seg som landets billigste mobiloperatør, og ligger da også øverst på Telepriser.nos liste over kontantabonnement såvel som på etterbetalt abonnement. Vil du se den fulle rangeringen over norske mobilabonnement, finner du den på Telepriser.nos nettsider.

(Kilder: One Call, Telepriser.no)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen