Send postkort fra mobilen

Hvis du har brukt mobilen til å knipse et blinkskudd du er usedvanlig fornøyd med, er du kanskje fristet til å dele fotografiet med vennene dine. I disse ferietider kan det kanskje være en idé å sende bildet som et vassekte postkort?

På dette viset behøver du ikke engang bekymre deg for hvorvidt mottakeren har en MMS-telefon eller ei, det eneste du skal tenke på er hvorvidt han eller hun har en postkasse. Og det spørsmålet vet vi jo alle svaret på.

Knips og send

Fotogram er nettopp et selskap som lar deg sende MMS-bildene dine som tradisjonelle postkort. Daglig leder Morten Johansen fremhever gleden folk føler når de får en hilsen i postkassa.

– Vi blir veldig glade når vi får en hilsen eller oppmerksomhet. Samtidig er det en helt annen opplevelse å få et ordentlig postkort enn for eksempel en MMS-melding, hevder Johansen.

Selskapet lover at kortet trykkes og sendes innen 24 timer etter at du har sendt det fra mobilen din. Ved normal postgang vil mottakeren i de fleste tilfeller få kortet dagen etter at du sendte det fra deg.

Slik gjør du

Når du har valgt ut bildet du ønsker å trykke opp og sende som postkort, sender du det som en MMS-melding til kortnummer 2001. Du må inkludere telefonnummeret til mottakeren, samt hilsenen du ønsker å ha på kortet. Alternativt kan du klikke deg inn på wap.fotogram.no og følge anvisningene du finner der.

Merk deg at prisen, en sommerkampanje med rabatter til tross, er noe stivere enn de billigste postkortene.

MMS-meldinger og digitale postkort til tross; nordmenn har fremdeles et sterkt forhold til det gammeldagse postkortet. En forbrukerundersøkelse utført av TNS Gallup i 2004, viste halvparten av oss sendte postkort i løpet av sommeren.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen