Send gratis SMS og få gratistilbud

Stian Moland, gründer.
Stian Moland, gründer.

Gratis SMS-tjenester er ikke noe nytt, og som oftest er de finansiert ved at du mottar tonnevis med reklame på mobilen din. Nå har imidlertid gründeren Stian Moland fra Bergen lansert en tjeneste mer en ny vri.

Den nye tjenesten heter Jesms, og baserer seg på at alt skal være gratis for vanlige brukere. I stedet for at tjenesten finansieres med ren reklame, skal du motta gratistilbud etter at du har registrert deg.

Gratis kaffe eller ringetid

– Det kan for eksempel være gratis kaffe på en kafé, gratis trening på helsestudio eller mobilabonnement med gratis ringetid i en måned, sier Moland til Amobil.

Han understreker at tilbudene skal være helt gratis, og mener det er viktig at man ikke skal være nødt til å betale noe i forbindelse med et gratistilbud.

Du kan selv velge hvilke kategorier du vil ha gratistilbudene i. (Skjermskudd fra jesms.no)
Du kan selv velge hvilke kategorier du vil ha gratistilbudene i. (Skjermskudd fra jesms.no)

Når du registrerer deg taster du inn postnummer, og velger hvilke type tilbud du er mest interessert i. Dermed får du bare tilbud fra lokale steder, og du kan selv styre hvilken type tilbud du vil ha.

– Foreløpig vil de som registrerer seg i Bergen motta flest tilbud, men absolutt alle kan registrere seg for å sende gratis SMS, forklarer Moland.

To type medlemskaper

Du kan velge mellom sølv- eller gullmedlemskap. Sølvmedlemskapet koster ingenting, og du vil motta tilbud når de er tilgjengelige.

Som gullmedlem er du garantert ett tilbud i uken hvert tilbud har en minimumsverdi på 300 kroner. Gullmedlemskapet vil koste noe, der du enten betaler per uke via SMS eller per år. Prisen er ikke satt, og med det første blir det bare mulig å være gullmedlem dersom du bor i Bergen.

Konseptet er unektelig interessant, og tjenesten er ment å fungere som en effektiv kommunikasjonskanal mellom bedrifter og privatpersoner. På jesms.no kan du registrere deg for å prøve ut tjenesten.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen