Send ekte postkort med mobilen

Selv om MMS er en praktisk måte å holde familie og venner oppdatert mens du er på ferie, setter mange fortsatt pris på å få et godt gammeldags kort i postkassa.

Nå trenger du ikke legge fra deg telefonen selv om du skal sende et godt gammeldagspostkort. I stedet kan du benytte tjenesten til norske Fotogram.

Fotogram er en mobiltjeneste som lar deg sende bilder du tar med mobiltelefonen din, som vanlige postkort.

Knips og send
For å komme i gang med tjenesten, må du sørge for å ha riktig WAP- og MMS-oppsett på mobilen din. Det får du enkelt ved å bruke mobilkonfiguratoren vår . Når du har fått riktig oppsett til telefonen din, er det bare å begynne å knipse bilder med telefonens kamera.

Når du har tatt et bilde du vil sende som postkort, har du to valg. Du kan enten sende bildet med tilhørende tekst til 2223. Alternativet er å laste bildet opp til wap.fotogram.no, og legge til tekst derfra. Nærmere instruksjoner finner du på Fotograms nettsider.

Når Fotogram så har fått bildet ditt, skrives bildet ut, og sendes som et vanlig postkort til bestemor, eller andre du ønsker å sende et postkort.

Selv om postkort med eget motiv er sjarmerende, skal du ikke sende mange i løpet av sommeren før du merker det på mobilregningen din. For å sende ett MMS-postkort via Fotogram, må du nemlig ut med 20 kroner, inkludert portoen for kortet. Til høsten økes stykkprisen til 30 kroner.

Du kan lese mer om postkorttjenesten til Fotogram på selskapets egne nettsider.

(Kilder: Fotogram)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen