Send hemmelighetene dine med ny app
Teknofil
(Bilde: V.Haugen, Teknofil.no)

Send hemmelighetene dine med ny app

Confide er som Snapchat for tekst.

I vår ultradigitale verden kan det faktisk være en utfordring å bare gi en beskjed som ikke kan snappes opp av uvedkommende eller spres videre uten samtykke. Nesten all daglig kommunikasjon blir lagret på et vis, enten på sosiale medier, i e-postprogrammer, i SMS-historikken din eller lignende.

Ifølge Bgr.com kan du sende krypterte meldinger via en ny app som heter Confide. Meldingene kan vises igjen etter at du har lest dem, og du kan heller ikke ta skjermdump av meldingen, fordi du må holde en finger over teksten for å lese den.

Litt som Snapchat

Bildemeldings-appen Snapchat, med maks ti sekunders holdbarhet per melding, har trolig blitt så populær nettopp fordi meldingene ikke kan lagres med et tastetrykk. Confide er på mange måter tekstvarianten av Snapchat.

Vi i Teknofil-redaksjonen lastet ned gratisappen i App Store, og sjekket kjapt hvordan den fungerte i praksis. Du må først opprette en brukerkonto, og deretter kan du sende meldinger til hvem som helst ved å bruke e-postadressen deres.

Når du åpner en melding i Confide, er alle ordene skjult – med unntak av overskriften. Deretter må du stryke fingeren din over ett og ett ord for å vise som står skrevet. Når du har gått ut til menyen igjen, kan ikke denne meldingen åpnes på nytt. For øvrig kan du også se når meldingen din har blitt lest av mottakeren.

Appen har foreløpig ikke kommet til Android eller Windows Phone.

Last ned Confide: iOS (gratis)

Snapchat skulle også være sikret, men ble likevel hacket:
Nå lover de å øke sikkerheten på Snapchat

(Kilder: Bgr.com)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen