Kanskje ikke ekte, men imponerende liten. (Foto: Ebay)

Selger verdens minste "N95"

Om du skulle ha lyst på en telefon som virkelig skiller seg ut, kan det være verdt å ta en titt innom Ebay. Der selges nemlig det som trolig er verdens minste N95-kopi, nemlig Leady MM95.

(Klikk for større bilder)
(Klikk for større bilder)

Svært lik

Det er med andre ord ikke snakk om noen mikro-versjon av Nokias bestselger N95, men heller noe av det frekkere vi har sett i mobilkloner fra Kina. Leady MM95 har med unntak av størrelsen nesten identisk design med N95 og menyer tydelig inspirert av Nokias S40.

Det til side så skal visstnok MM95 by på både FM-radio, musikkspiller, spill, fotoalbum og plass til minnekort. I tillegg kommer et 0,3 megapikslers kamera og WAP.

Haken er at MM95 ifølge annonsen kun støtter språkene engelsk, fransk, russisk, arabisk, thai og kinesisk og at telefonen ikke kan brukes i amerikanske GSM-nett.

Les også: Ser du at den er falsk?

Koster 850 kroner

Skulle du være interessert, ligger telefonen ute for salg til 170 amerikanske dollar, eller vel 850 kroner. Frakt på 50 dollar kommer i tillegg.

Det kan lønne seg å være rask, ettersom kanskje Nokia også skulle fatte interesse for salgsannonsen, men da av helt andre grunner enn at de ønsker å kjøpe et eksemplar.

Les gjerne også vår test av den ekte N95 8GB >>

(Kilder: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen